Mūsu kontakti

Adrese: Daugavpils, Miera iela 57
Tālr./fakss: 654 34106
E-Pasts:
dts@apollo.lv

Tālr./fakss: 654 34106

TOPA bilde


Noderīgas saites

  

 

Notikumi

Divas trešās vietas Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkursu pasākuma “Jaunais profesionālis 2013” pusfinālā!
17/01/2013

Ēdienu gatavošanas profesionālās meistarības konkursa pusfinālā bija jāveic sekojoši uzdevumi:
1)Testa aizpildīšana
2)Zivju zupas pagatavošana no dotajiem produktiem
3)Deserta pagatavošana no dotajiem produktiem, izmantojot maizi.
Konkursa uzdevumu vērtēšanas kritēriji bija sekojoši:
1)Darba organizācija – max 10p.
2)Instrumentu izvēle, sagatavošanās darbam - max 10p.
3)Tehnoloģisko procesu pareizība, darba paņēmieni - max 10p.
4)Izpildītā darba kvalitāte - max 30p.
5)Higiēna un sanitārija - max 10p.
6)Darba prezentācija (tēma, tās pamatojums) - max 5p.
7)Laika normas ievērošana - max 5p.
8)Komunikācijas prasmes (svešvalodā) - max 10p.
9)Testa jautājumi - max 10p.
Maksimāli iegūstamais punktu skaits - 100
Ēdienu gatavošanas konkursa pusfinālu vērtēja:
Svetlana Riškova – viesnīcas Tallink Hotel Riga restorāna Elements šefpavāre, Pavāru kluba valdes priekšsēdētāja; Uldis Krebs – viesnīcas Port Hotel restorāna šefpavārs; Jānis Šiliniks – Pavāru kluba valdes loceklis.

Viesu apkalpošanas profesionālās meistarības konkursa pusfinālā bija jāveic sekojoši uzdevumi:
1)Tests - max 10p.
2)Salvešu locīšana - max 10p.
3)Precīza ieliešana - max 10p.
4)Galda klāšana - max 20p.
5)Ēdiena/dzēriena pasniegšana - max 10p.
6)Bezalkoholiskā kokteiļa gatavošana - max 10p.
7)Viesmīļa ārējais izskats, korektums un higiēna - max 10p.
8)Komunikācijas prasmes (svešvalodā) - max 10p.
9)Tehniskās prasmes - max 20p.
Maksimāli iegūstamais punktu skaits – 100
Viesu apkalpošanas konkursa pusfinālu vērtēja:
Raitis Akerblūms – Latvijas Bārmeņu asociācijas prezidents; Armands Kalinks – bāra “Ar mani runā kaijas” bārmenis, Latvijas Bārmeņu asociācijas biedrs; Baiba Ivāne- ēdināšanas servisa speciāliste, restorāna Vincents viesmīle.

Ēdienu gatavošanas konkursā piedalījās 25 profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi, bet viesu apkalpošanā – 17 dalībnieki, tāpēc cīņa par vietām izvērtās sīva. Prieks par mūsu skolas audzēkņiem, kuri izcīnīja trešās vietas un līdz ar to ieguva tiesības piedalīties Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkursu pasākuma “Jaunais profesionālis 2013” finālā š.g. 27.februārī – 4.martā Ķīpsalā. Paldies skolotāju komandai, kura palīdzēja audzēkņiem sagatavoties startam šajā pasākumā: Nonnai Akopovai, Sofijai Krasņakovai, Raisai Andrejevai, Tatjanai Loginovai, Gaļinai Vodčicai, Žanetai Daleckai, Valentīnai Garkulei.


 

Pie mums var apgūt sekojošas specialitātes
Pavārs
 
 
Pavāra palīgs (uzzināt vairāk)
Restorānu pakalpojumu speciālists
Viesmīlības pakalpojumu speciālists
(uzzināt vairāk)
Mazumtirdzniecības komercdarbinieks
(uzzināt vairāk)
 
Tūrisma pakalpojumu konsultants
(uzzināt vairāk)
Konditors
Mazumtirdzniecības veikala pārdevējs
Pārdevējs (uzzināt vairāk)

 

Veido savu karjeru pats!
Veido savu karjeru pats!
(uzzināt vairāk)