Konkursa mērķis: novērtēt audzēkņu profesionālo meistarību, pilnveidot profesionālās kompetences, paaugstināt konditora profesijas prestižu, attīstīt jauniešu motivāciju, radošumu, iniciatīvu.
Konkursā 4 stundu laikā bija jāpagatavo torte no biskvīta pusfabrikāta, jāizvēlas un jāpagatavo krēms, torte jānoformē un radoši jāizrotā. Viktorija Jermolajeva veiksmīgi tika galā ar uzdevumu. Pagatavoto torti „Aveņu simfonija” viņa arī skaisti un pārliecinoši prezentēja. 2.vietu ieguva Biržu, bet 3.vietu - Utenas profesionālās skolas audzēknes.
Pirmo reizi Rokišķu tehnoloģiju, biznesa un lauksaimniecības skolas administrācija mūsu skolu apmeklēja 13.aprīlī, lai Atvērto durvju dienu pasākumu laikā iepazītos ar skolas kolektīvu, izglītības programmām, materiāltehnisko bāzi un audzēkņiem piedāvātajām iespējām.
Š.g. 07.maijā Lietuvas kolēģi mūsu skolā viesojās atkārtoti, lai piedalītos meistarklasē „Jaunākās tendences ēdienu gatavošanā”, kuru organizēja skolotājas I.Barkova, N.Akopova, palīgā aicinot pavāru 3-gadīgās grupas P33 1.kursa audzēkņus A.Agejevu un M.Melderu.
.jpg)