Mūsu kontakti

Adrese: Daugavpils, Miera iela 57
Tālr./fakss: 654 34106
E-Pasts:
dts@apollo.lv

Tālr./fakss: 654 34106

TOPA bilde

Noderīgas saites

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Pedagoģiskais sastāvs

 

DAUGAVPILS TIRDZNIECĪBAS PROFESIONĀLĀ VIDUSSKOLA
2018./2019.mācību gads
MĀCĪBU PRIEKŠMETU  SKOLOTĀJI:

Nonna Akopova   

  • Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums
  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija, laboratorijas darbi
  • Praktiskās mācības ēdienu gatavošanā
  • Kvalifikācijas prakse
  • Konditorejas uzņēmumu tehnoloģiskais aprīkojums
  • Konditorejas uzņēmumu ražošanas organizācija

   
Raisa Andrejeva   

  • Viesu apkalpošanas darba organizācija
  • Pasākumu organizēšana un apkalpošana
  • Bāra pakalpojumi
  • Vīnzinību pamati
  • Tehnoloģiskais aprīkojums
  • Tehnoloģiskā dokumentācija
  • Profesionālās uzskaites sistēmas
  • Sanitārija un higiēna
  • Sabiedrības un cilvēka drošība
  • Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums
  • Pārtikas prečzinība

   
Inna Barkova   

  • Ēdināšanas uzņēmumu darba organizācija
  • Praktiskās mācības ēdienu gatavošanā
  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija, laboratorijas darbi

   
Svetlana Beļakova   

  • Konditorejas izstrādājumu gatavošanas tehnoloģija
  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija, laboratorijas darbi
  • Konditorejas izstrādājumu gatavošanas tehnoloģija
  • Praktiskās mācības  konditorejas izstrādājumu gatavošanā
  • Kvalifikācijas prakse


Inese Celitāne   

  • Iniciatīva un uzņēmējdarbība
  • Sociālās un pilsoniskās prasmes
  • Uzņēmējdarbības pamati


Žaneta Dalecka   

  • Profesionālā  pirmā svešvaloda
  • Profesionālā otrā svešvaloda
  • Valodas, kultūras izpratne un izpausmes
  • Pirmā  svešvaloda angļu
  • Otrā  svešvaloda angļu


Anna Ozerska   

  • Informācijas tehnoloģijas
  • Matemātika


Jānis Punculis   

  • Latvijas un pasaules vēsture
  • Sociālās un pilsoniskās prasmes


Jeļena Jurtajeva   

  • Praktiskās mācības ēdienu gatavošanā
  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija, laboratorijas darbi


Alexander Klimov    

  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija
  • Ēdienu gatavošana un raksturojums


Anželika Kostjukeviča   

  • Lietišķā saskarsme
  • Latviešu valoda
  • Literatūra


Arnolds Kovaļevskis   

  • Sports


Sofija Krasņakova   

  • Sabiedrības un cilvēka drošība
  • Viesmīlības pamatprincipi tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Viesu apkalpošana izmitināšanas un apkalpošanas mītnēs
  • Konferenču un semināru apkalpošana
  • Viesu apkalpošana 
  • Ēdināšanas uzņēmumu darba organizācija
  • Prakse tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Lietišķā saskarsme
  • Kvalifikācijas prakse


Jurijs Kuklis   

  • Ķīmija


Andrejs Zaičenko  
 

  • Ķīmija


Ineta Litauniece   

  • Uzskaites un atskaites dokumentācijas sagatavošana tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Preču un pakalpojumu iepirkšana tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Tehnoloģiskā dokumentācija
  • Profesionālās uzskaites sistēmas
  • Tirdzniecības rēķini, uzskaite, atskaite
  • Nepārtikas prečzinība
  • Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums
  • Kvalifikācijas prakse


Valērijs Makarevičs   

  • Saskarsmes psiholoģija
  • Profesionālā saskarsme un komunikācija


Ārija Ļaksa   

  • Profesionālā  pirmā svešvaloda
  • Profesionālā otrā svešvaloda
  • Valodas, kultūras izpratne un izpausmes
  • Pirmā   svešvaloda vācu
  • Otrā   svešvaloda vācu


Rita Sardiko   

  • Konditorejas uzņēmumu  ražošanas organizācija
  • Konditorejas izstrādājumu gatavošanas tehnoloģija
  • Praktiskās mācības konditorejas izstrādājumu gatavošanā


Aleksejs Samohvalovs   

  • Tirgzinības un pārdošanas prasmes
  • Uzņēmējdarbības pamati
  • Tūrisma un viesmīlības pakalpojumu un papildpakalpojumu pārdošana
  • Iniciatīva un uzņēmējdarbība
  • Tirgzinības nozarē
  • Ekonomika


Inese Šuļina   

  • Tūrisma un viesmīlības uzņēmuma darbības pamatprocesi
  • Viesmīlības pamatprincipi tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Telpu un vides sagatavošana viesu uzņemšanai
  • Viesu apkalpošana izmitināšanas un apkalpošanas mītnēs
  • Lietišķās sarakstes nodrošināšana un informācijas aprite
  • Viesu uzņemšanas dienesta pakalpojumu nodrošināšana
  • Viesu uzņemšanas dienesta pakalpojumu nodrošināšana kval prakse
  • Viesu mērķa grupu apkalpošana
  • Pārtikas preču zinības

   
Svetlana Uļjanova   

  • Darba tiesību pamati
  • Sabiedrības un cilvēka drošība
  • Tehnoloģiskais aprīkojums
  • Tūrisma un viesmīlības uzņēmuma darbības pamatprocesi
  • Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums
  • Sociālās un pilsoniskās prasmes
  • Tirdzniecības iekārtas  un inventārs
  • Viesu apkalpošana izmitināšanas un apkalpošanas mītnēs

Valentīna Stratijenko   

  • Kvalifikācijas prakse
  • Ekonomikas un uzņēmējdarbības pamati
  • Sabiedrības un cilvēka drošība
  • Veikala darba organizācija


Olga Lukjanova   

  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija ar prečzinības pamatiem
  • Kvalifikācijas prakse

Andrejs Dortiņš   

  • Fizika

 

Pie mums var apgūt sekojošas specialitātes
Pavārs
 
 
Pavāra palīgs (uzzināt vairāk)
Restorānu pakalpojumu speciālists
Viesmīlības pakalpojumu speciālists
(uzzināt vairāk)
Konditors
Mazumtirdzniecības veikala pārdevējs
Pārdevējs (uzzināt vairāk)

 

Veido savu karjeru pats!
Veido savu karjeru pats!
(uzzināt vairāk)